Aizdevuma veidi - sms kredits

05/03/2015 18:14

aizdevumu veidiPIESAKIES KREDĪTAM INTERNETĀ PIE CREDIT24.COM

Ikviens no mums var nonākt dažādās finansiālajās grūtībās. Kādam nepieciešami naudas līdzekļi, lai iegādātos kādu lielāku pirkumu, citam, nepieciešami līdzekļi, lai dotos ceļojumā vai uzsāktu remontu. Vēl kādam, šie līdzekļi var būt nepieciešami ārstu izdevumiem. Gadījumi, kad vajadzīgs aizņemties var būt tik pat dažādi, kā paši cilvēki. Lai Tev būtu iespēja saņemt naudas līdzekļus, Credit24 Tev piedāvā saņemt kredītu bez ķīlas, kredītlīniju jeb vienkārši sakot, tie ir ātrie kredīti. Credit24 ir kreditēšanas iestāde, kas rūpīgi pārskata visus iesniegtos pieteikumus, un pārliecinās, vai klienti  spēs atmaksāt kredītu. Katrs pieteikums tiek izskatīts individuāli, izvērtējot atbilstību pamatnoteikumiem un iespējām atmaksāt. Credit24 ir parūpējušies, lai Tev būtu pietiekoši lielas izvēles iespējas, jo summu vari izvēlēties tik lielu, cik nepieciešams. Arī atmaksas termiņu varēsi izvēlēties pats, sākot ar vienu mēnesi līdz 2 gadiem.

 Credit24 šobrīd piedāvā arī jaunu iespēju, pieteikties kredītlīnijai. Ar ko tad kredītlīnija atšķiras no ātrā kredīta? Ātrā kredīta summa tiek ieskaitīta bankas kontā, un tiklīdz ir apstiprināts pieteikums, tiek skaitīti aizdevumu veidi - sms kredits procenti, savukārt kredītlīnijas summa tiek ieskaitīta Tavā bankas kontā, taču par summu jāsāk maksāt tikai tad, kad Tu to izņem no konta. Ja nauda kontā stāv kā rezerves variants, procentu maksājumi par to nav jāmaksā! Credit24 klienti var saņemt ne tikai ātros kredītus vai kredītlīniju, bet jāpiemin, ka šie aidevumi ir kredīts bez ķīlas. Kredīts bez ķīlas var būt labs risinājums ne tikai mazu naudas problēmu atrisināšanai, bet arī lielāku ieceru un sapņu īstenošanai.  Lai Tev piešķirtu tik kāroto naudas summu, tev jābūt vismaz 18 gadus vecam ar stabiliem, ikmēneša ienākumiem, kas nodrošinās kredīta atmaksas iespējas. Pieteikties Credit24 ātrajam kredītam bez ķīlas Tu vari jebkurā diennakts laikā, jo reģistrācija un pieteikums atrodams internetā – www.credit24.com. Veicot reģistrāciju Tev jāņem vērā, ka kredīta pieteikšanas brīdī Tev nevar būt citi neatmaksāti kredīti.

Neskaidrību gadījumā, Tu vari sazināties ar Credit24.lv klientu apkalpošanas centra speciālistiem. To ērti un vienkārši vari izdarīt zvanot pa tālruni 8824, vai vari rakstīt e – pastu uz info@credit24.lv. Klientu apkalpošanas centra darba laiks ir katru dienu no 8:00 līdz 22:00. Izvēlies Credit24, un saņem naudas līdzekļus sapņu īstenošanai, pāris minūšu laikā! Ātrie kredīti – naudas līdzekļi, ko Tev izsniegt var Credit24.