AIZDEVUMI NEPAREDZĒTU TĒRIŅU DIENĀS – VIASMS.LV

06/18/2015 15:53

Visā pasaulē izmantots un aktuāls finanšu sektora serviss ir ātrie kredīti internetā. Ja līdz algas izmaksai jāgaida pāris dienas, tomēr radušies neparedzēti un tūlītēji tēriņi, naudas aizdevums no pieredzējušā nebanku kredītdevēja VIA SMS būs vienkāršs un ērts variants.

ViaSMS.lv pieejami operatīvi, draudzīgi un droši aizdevumi tiešsaistē katriem ikdienas apstākļiem. Ja parādījušies regulārajā budžetā neplānoti tēriņi vai negaidīta, īpaši laba pirkuma piedāvājums, kam konkrētajā brīdī tūkst naudas, noderēs VIA SMS aizdevumi līdz algai. Šis kredīts internetā dod iespēju saņemt summu līdz 500 € ar atmaksu līdz trīsdesmit dienām. Ja noteiktu apstākļu dēļ ātrais kredīts nolīgtajā termiņā nav atdodams, termiņu iespējams ērti paildzināt par atbilstošu pagarināšanas maksu . Ja steidzami vajadzīgais aizdevums ir lielāks par 500 eiro, atbilstošāks šajā situācijā būs VIA SMS naudas ātrais kredīts. Šāds ātrais kredīts internetā nodrošina kredīta apjomu līdz 1500 € ar apmaksas laiku no no 3 mēnešiem līdz 1 gadam. Ja nepieciešami aizdevumi, tad izvēlies VIA SMS!

Lai naudu sagaidītu personīgajā bankas kontā, jāveic daži viegli soļi. Sākotnēji jāreģistrē individuālais klienta konts ViaSMS.lv lapā un jānorāda prasītā informācija, pēc kā attiecīgi piesakāmi aizdevumi. Pieteikuma akceptēšanas gadījumā ātrais kredīts tiks noformēts 30 min laikā, kad jau varēsi aizdevuma līdzekļus tērēt saviem nolūkiem. VIA SMS pakalpojums SMS kredīts piedāvā ātrā aizdevuma pieprasīšanu arī īpaši parocīgā veidā - ar īsziņas palīdzību, pat nepielietojot datoru vai interneta datus. SMS kredīts  pieejams visiem klientiem, jau sākot ar otro aizdevuma reizi. Turklāt VIA SMS ātrie kredīti pieprasāmi ne tikai piecās darba dienās, bet arī nedēļas nogalēs. Tādējādi Viasms.lv ātrais kredīts internetā ļaus nekavējamās naudas problēmas ērti atrisināt katrā laikā.

Pirms pietiekšanās kredītam kārtīgi iepazīsties ar pieejamo informāciju - ar ātrā kredīta nosacījumiem, procentu maksājumiem un vai naudas aizdevums paredz vecuma limitus tā saņemšanai. Laicīgi izvērtēt procentu maksas, atdošanas termiņa pagarināšanas samaksu un citus lielumus viegli var ar praktiskajiem kalkulatoriem ViaSMS.lv interneta vietnē. Nozīmīgi ir arī uzmanīgi izvērtēt savas budžeta iespējas, lai aizdevums nolīgtajā termiņā bez problēmāmatdodams. Vienlaikus jāatceras, ka ātrie kredīti internetā ir domāti īslaicīgu naudas problēmu atrisināšanai un aizdevumi nav izmantojami hipotekārā vai vēl kāda kredīta maksām, kā arī neapdomīgiem pirkumiem.

Ātrie kredīti internetā no VIA SMS būs piemērots palīgs pēkšņās finanšu grūtībās, kad vajadzīgs naudas aizdevums. Aizņemies atbildīgi no uzticama aizdevēja!