VĒLIES AIZŅEMTIES IZDEVĪGI? IESKATIES VIASMS.LV!

04/26/2015 11:27

Vai esi kādreiz bijis situācijā, kad radušies neplānoti tēriņi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida? Ar šādu situāciju ik dienas saskaras daudz cilvēku, un daudzi no viņiem jau ir atklājuši lielisku risinājumu šāda veida situācijās - ātros  kredītus.

Ātrie kredīti internetā ir daudzu novērtēts aizdevumu veids, kuru nodrošina arī Viasms. Tas ir populārs aizdevējs, kurš piedāvā ātru nepieciešamā kredīta noformēšanu.

Kā zināms, situācijas un vajadzības mēdz atšķirties, tāpēc vēlamie finanšu risinājumi ir dažādi. Viasms.lv piedāvājumā gan ilgtermiņa kredīts, gan arī īstermiņa aizdevums .

Tā piemēram, Viasms izsniegtais ātrais kredīts pieejams līdz pat EUR 1500 apmērā. Tas būs lielisks risinājums, ja nauda nepieciešama lielāku mērķu sasniegšanai - piemēram, mājas vai mašīnas remontam vai ceļojumam. Šāda veida ātrie kredīti tiek izsnieti uz termiņu no 3 līdz pat 12 mēnešiem - izvērtē sev piemērotāko termiņu!

Savukārt, ja mazliet pietrūkst līdz algai vaiarī vajadzīgā naudas summa ir  salīdzinoši neliela, atbilstošāks būs Viasms piedāvātais īstermiņa kredīts- aizdevums līdz algai. Izmanto šo izdevību, ja esi pārliecināts, ka kredītu varēsi atdot 30 dienu laikā.

 

Svarīgi, ka Viasms kredītam ir vairākas priekšrocības. Tam pieteikties var katrā diennakts laikā, ātri un vienkārši - ar interneta starpniecību. Būtiski - lai to izdarītu, nav vajadzīgas nekādas formalitātes - pie Viasms pieejams kredīts bez ķīlas.

Jāpiemin, ka pie viasms pieejams pirmais kredīts bezmaksas. Noformē sev vajadzīgo kredītu un atdod tik, cik aizņēmies! 

Vai esi kādreiz piedzīvojis situāciju, kad finanšu līdzekļi nepieciešami steidzami, bet kabatā tikai mobilais telefons? Viasms piedāvā risinājumu arī tāda veida situācijās - sms kredītu. Sms kredīts pieejams sākot ar otro aizņemšanās reizi, un tas sniedz iespēju pieteikties aizdevumam tikai ar vienas īsziņas palīdzību.

Naudas aizdevums - izdevīgs risinājums dažādās situācijās, tomēr jāatceras, ka ikviens aizdevums ir atbildība. Aizņemies tikai tad, ja zini, ka spēsi atdot kredītu pilnā apjomā un noteiktā termiņā. Protams, vajadzības gadījumā iespējama arī  kredīta atmaksas termiņa pagarināšana, tomēr jāatceras, ka tas ir maksas pakalpojums.

Izvēlies drošu un daudzu iecienītu kredītdevēju - Viasms! Izdevīgi aizdevuma nosacījumi, lieliski piedāvājumi un vienkārši noformējami kredīti - uzzini vairāk -https://riga.pilseta24.lv/zinas/100/355091