VIASMS ĀTRIE KREDĪTI - RISINĀJUMS STEIDZAMU IZDEVUMU GADĪJUMĀ

02/16/2015 17:30

Vai esi kādreiz nonācis situācijā, kad radušies neparedzēti  izdevumi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida? Ar šādu situāciju ik dienas saskaras daudz cilvēku, un daudzi no viņiem jau ir atklājuši lielisku risinājumu šādās situācijās - ātros, internetā noformējamos  kredītus.

Ātrie kredīti internetā ir daudzu novērtēts aizdevumu veids, kuru saviem klientiem izsniedz arī Viasms.lv. Tas ir populārs aizdevējs, kurš piedāvā ātru vajadzīgā kredīta noformēšanu.

Kā zināms, situācijas un nepieciešamības ir atšķirīgas, tādēļ vēlamie finanšu risinājumi ir dažādi. Viasms piedāvājumā gan ilgtermiņa kredīts, gan arī īstermiņa aizdevums .

Tā piemēram, Viasms sniegtais ātrais kredīts pieejams līdz pat EUR 1500 . Tas būs piemērots risinājums, ja nauda nepieciešama lielāku mērķu sasniegšanai - piemēram, mājas vai mašīnas remontam vai sen plānotam ceļojumam. Šāda veida ātrie kredīti saņemami uz termiņu no 3 mēnešiem līdz pat 1 gadam - izvērtē sev piemērotāko termiņu!

Savukārt, ja mazliet pietrūkst līdz algai vaiarī nepieciešamā naudas summa ir  salīdzinoši neliela, atbilstošāks būs Viasms izsniegtais īstermiņa kredīts- aizdevums līdz algai. Izmanto šo iespēju, ja esi pārliecināts, ka kredītu varēsi atdot 30 dienu laikā.

Svarīgi minēt, ka Viasms sortimentā ir kredīts bez ķīlas. Tāpat arī nav vajadzīgs galvojums vai kādas izziņas no darba vietas. Turklāt - kredītam pieteikties iespējams sev izdevīgā laikā, kad vien tas vajadzīgs.

Vēl viena būtiska Viasms sniegta iespēja - sms kredīts. Tas tiek izsniegts jau reģistrētiem viasms.lv lietotājiem, tātad - sākot no otrās aizņemšanās reizes. Sms kredīts sniedz iespēju naudu aizņemties tikai ar vienas īsziņas palīdzību. Izmanto šo izdevību izpārdošanu laikā vai brīdī, kad baudi atpūtu, bet dators nav pieejams.

Pirms aizdevuma ņemšanas būtiski ņemt vērā dažus noteikumus. Pirmkārt, Viasms naudas aizdevums tiek izsniegts Latvijā dzīvojošām personām vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Otrkārt, būtisks ir atbilstošs ienākumu līmenis - tam jābūt tādam, ar kuru iespējams veikt aizdevuma atmaksu. Trešā būtiskā lieta, kas tiek ņemta vērā pie kredīta pieteikuma izskatīšanas - kredītvēsture. Tai jābūt pozitīvai.

Ja nepieciešams izdevīgs kredīts, izvēlies Viasms! Veic reģistrāciju kredītdevēja mājas lapā un piesakies aizdevumam, lai pēc īsa brīža saņemtu to norādītajā bankas kontā!

Lasiet vairāk šeit-  https://riga.pilseta24.lv/zinas/100/344551